Over ons

Welkom op onze website. TMI Technische Metaal Industrie vervaardigt in opdracht van interieurbouwers, architecten en grootwinkelbedrijven de metalen elementen voor onder meer de bouw van winkelinrichtingen, displays en presentatiewanden. Door onze hoge graad van perfectie zijn onze producten ook in te zetten als onderscheidend eindfabrikaat. Meubels, balies, afzuigkappen en presentatiezuilen dragen inmiddels ook het onmiskenbare kwaliteitsstempel van TMI Technische Metaal Industrie. We zijn trots op onze opdrachtgevers, onze producten en onze medewerkers. We zijn continue in beweging om ook ú de allerbeste oplossingen te kunnen bieden.

Profiel

TMI Technische Metaal Industrie opereert in een specifiek marktsegment waarin hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Omdat wij onze afspraken altijd willen nakomen en maximale flexibiliteit willen bieden, hebben we ervoor gekozen om, behalve eventuele oppervlaktebewerkingen, onze productie geheel in eigen huis te realiseren.

Onze software-engineers schrijven de programmatuur voor de veelal klantspecifieke producten. Uitstekend opgeleide medewerkers vervaardigen met een hoogwaardig, grotendeels geautomatiseerd en gerobotiseerd, machinepark onze producten.

Door ons machinepark innovatief in te zetten en onze logistieke processen voortdurend te verbeteren, realiseren we desgewenst extreem korte levertijden.

Werkwijze

Onze werkwijze is erop gericht om u optimaal te laten profiteren van de knowhow en expertise van TMI Technische Metaal Industrie . Meedenken is diep verankerd in ons bedrijf. Klakkeloos uitvoeren van een ontwerp past niet in onze werkwijze. U wilt immers een optimale balans tussen ontwerp, uitvoering en kosten. Daarom denken we altijd mee. Ook als uw idee nog in het beginstadium verkeert, gaan we graag met u rond de tafel om uw idee te vertalen in een 3-D ontwerp met materiaalsuggesties en een heldere offerte.

Door onze productie in Nederland, Oost Europa en het het Verre Oosten zijn wij concurrerend en flexibel in levering. Productie levertijden waar u rekening mee dient te houden zijn:

  • Nederland 2-3 weken
  • Oost Europa 8-10 weken
  • Verre Oosten 12-16 weken